Η ομάδα μας

Οι άνθρωποί μας και οι υπηρεσίες μας

Το προσωπικό μας αποτελεί κεφάλαιο για εμάς εδώ στο Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη!

Το κτήμα συνεργάζεται με αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό το οποίο διαθέτει τις κατάλληλες δεξιότητες για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή κάθε κοινωνικού γεγονότος. Πάνω από όλα όμως, πρόκειται για ανθρώπους θετικούς που ζουν μαζί σας τις στιγμές σας και φροντίζουν οι ίδιοι για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αρκετοί από τους συνεργάτες μας είναι κοντά μας χρόνια, αγάπησαν τον χώρο, πρόσφεραν και προσφέρουν απλόχερα την εμπειρία τους, τον επαγγελματισμό τους, το έμφυτο ενδιαφέρον τους για να έχετε τις στιγμές που σας αξίζουν.
Ανάμεσα στους καταξιωμένους συνεργάτες μας βρίσκονται για χρόνια κοντά μας  η  Μαρίλια Μπερδελή και ο  Μιχάλης Πίτσιος.

Η Μαρίλια είναι υπεύθυνη πωλήσεων και οργάνωσης. Θα διοργανώσει με επιτυχία κάθε γεγονός, με  άψογο επαγγελματισμό, δημιουργικότητα και καλαισθησία ενώ χαρακτηρίζεται για την απλότητα της και τη φιλική της διάθεση. Είναι με δύο λόγια «ο άνθρωπός σας» !

Ο Μιχάλης, εξαιρετικός επαγγελματίας και θετικός άνθρωπος, είναι ο υπεύθυνος ήχου αλλά τεχνικών θεμάτων. Μαζί του μπορείτε να διαμορφώσετε το μουσικό σας πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στην περίσταση και θα φροντίσει για τις τεχνικές ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.

Και βέβαια καθότι πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, ποτέ δε λείπει η προσωπική διακριτική επιμέλεια των ιδιοκτητών.

 

Υπηρεσίες

Κάθε γεγονός αντιμετωπίζεται με την ανάλογη προσοχή εως την παραμικρή του λεπτομέρεια. Σε αυτό το πλαίσιο, το κτήμα προσφέρει τις παρακάτω κύριες υπηρεσίες και φυσικά είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για να είναι η εκδήλωσή σας όπως την φαντάζεστε.

  • Κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο προετοιμασίας του ζεύγους
  • Αυστηρά επιλεγμένη συνεργασία η οποία σας εξασφαλίζει μια εξαίρετη ποιοτική γευστική εμπειρία.
  • Δυνατότητα διαμόρφωσης του μενού της επιλογής σας έπειτα από γευστική δοκιμή σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παρουσιάζονται όλα τα προτεινόμενα εδέσματα.
  • Στο κομμάτι της διακόσμησης διαθέτουμε και προτείνουμε την κατάλληλη συνεργασία για ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.
  • Άριστη υποδομή συστημάτων φωτισμού και ήχου. Συγκεκριμένα, διαθέτουμε σύστημα κατευθυνόμενου ήχου το οποίο επιτρέπει την βέλτιστη ακουστική στον κεντρικό χώρο χορού ενώ επιτρέπει άνετα τις συζητήσεις μεταξύ των προσκεκλημένων.
  • Κατάλληλη ηλεκτρολογική εγκατάσταση με ηλεκτρική γεννήτρια, η οποία υποστηρίζει την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης σας σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Υπηρεσίες Parking