Εταιρικές εκδηλώσεις

Εταιρικές & Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Το Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη είναι η πλέον διαφοροποιημένη επιλογή στην πραγματοποίηση εταιρικών αλλά και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.
Τόσο ο καταπράσινος πολυεπίδος εξωτερικός χώρος όσο και η άνετη και ιδiαίτερη αίθουσα, μαζί με την κατάλληλη  οπτικοακουστική υποδομή αλλά και τους εξαιρετικά έμπειρους συνεργάτες μας αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση για αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει όλους τους καλεσμένους και εταίρους!
Όλα τα ανωτέρω συνδυάζονται άριστα με την κομβική τοποθεσία του κτήματος καθότι βρίσκεται  μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 10 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Στο χώρο μας διοργανωνόνται :
Εταιρικές Εκδηλώσεις, Επίσημα Δείπνα, Coctail  Party, Απονομές Βραβείων, Θεματικά Party, Χριστουγεννιάτικα & Πρωτοχρωνιάτικα Party.
Η εκλεπτυσμένη αλλά και συνάμα οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα που κυριαρχεί σε όλο το κτήμα, συνδυαστικά με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας θα έχουν ως αποτέλεσμα μια εκδήλωση η οποία θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος μας!